Ouders over onze school

Melissa Clygnet - Mama van Yuna

“Er zijn heel wat redenen waarom we voor dit schooltje gekozen hebben. Dat m’n vader en ikzelf hier naar school geweest zijn, zal allicht meespelen. Maar het moet gezegd worden dat de ligging te midden van het groen en de sfeer nog steeds top zijn. Het voelt aan als één grote familie. Doordat ze in kleine groepen werken, kunnen ze elk kind met de gepaste zorg omringen. Elk kind wordt hier als een unieke persoonlijkheid met een eigen verhaal benaderd. Als ik ’s ochtends Yuna afzet en ik zie haar naar me zwaaien vanop de arm van z’n lieve juf, dan krijg ik een warm gevoel. En dat is goud waard!”

Sara Van Bragt - Mama van Louis en Joannes

“Bij ons eerste bezoek aan deze school waren we meteen verkocht. Je merkt dat er een sterke band is tussen de kinderen en de juffen. De gemoedelijke en geborgen sfeer heeft ervoor gezorgd dat onze oudste zoon hier helemaal opengebloeid is. Wie had dat kunnen denken? Zo’n verlegen ventje! Dat je ’s ochtends een babbeltje met de juf kan slaan, ervaar ik als een groot pluspunt. Onlangs is onze andere zoon hier ook ingestapt. Alles verliep prima. Behalve dat z’n grotere broer het er niet altijd mee eens is dat hij nu niet enkel z’n speelgoed maar ook z’n school moet delen. :-)”

Marieke Maris - Mama van Felien en Siemen

“Wij kozen voor dit schooltje omdat we het gezellige en kleinschalige karakter hartverwarmend vinden. De juffen werken hier echt vanuit het hart. Dat hebben we gemerkt toen we een paar jaar geleden een school zochten voor onze dochter. Ze heeft een beperking maar dat vormde geen beperking voor deze school. Ze werd met open armen ontvangen en ging helemaal openbloeien. We hebben dan ook niet lang moeten nadenken welke school we voor onze zoon zouden kiezen.”

Wil je graag toetreden tot onze schoolraad?
Neem contact op via:


inge.herbots@ksdiest.be