Ons klasje!

Een klasje met veel troeven:

  • rustig gelegen in het midden van de natuur
  • tijd en aandacht voor het kind en de ouders
  • een warme, familiale sfeer waar elk kind telt
  • een kansrijke school waar je mag zijn wie je bent

Inge:

“De lach van onze kinderen: daarvoor doen we het voor. Als je ’s ochtends aankomt en je ziet die lachende gezichten van onze kleuters, dan kan je toch niet anders dan met veel zin aan je dag beginnen. Samen beleven we hier dan ook vele fijne momenten. We zijn weliswaar een klein team. Maar onze teamspirit is des te groter. Want samen gaan voor een helder doel: onze kinderen de ruimte geven om te stralen.”

Sandra: 

“Geef kinderen oprechte warme aandacht en je ziet ze groeien. Ik vergelijk ons opvoedingsproject graag met het groeiproces van kleine zaadjes. Het is door die zaadjes water en vooral veel oprechte aandacht te geven dat ze tot jonge plantjes kunnen ontluiken. We merken het elke dag: hoe kleine aanmoedigingen kinderen aanzetten om in zichzelf te geloven en de volgende stap te zetten.”

Greet:

"Bij ons op school mag je zijn wie je bent. Jezelf kunnen zijn. Weten dat je met je talenten maar ook met je minder sterke kanten gewaardeerd wordt; dat vat voor mij de essentie van onze school samen. Het maakt van onze school een fijne plek waar zowel kinderen als juffen graag vertoeven.”

crop

Inge Herbots

Directeur
cropgreet

Greet Wertelaers

Directeur ter vervanging van Inge Herbots en ondersteuning in de uiltjesklas
crop

Sandra Vanderheyden

Zorgjuf en turnjuf

Sarah Tielens

Juf van de uiltjesklas (4- en 5-jarigen)
crop

Juf Natalie

Opvangjuf
Een kleine school waar we kinderen laten stralen!

Nieuws van ons klasje

Foto's van ons klasje